За HN Advertising

NH Advertising

HN Advertising е иновативна медия и рекламна агенция, която предлага богато портфолио от услуги в областта на медийно планиране, реклама, маркетинг, дизайн, предпечат и social media.

HN Advertising има за цел да предложи максимално добре развита среда за комуникация между потенциални рекламодатели и различни медийни продукти на пазара в България и чужбина. Базирана на над 15 години опит, агенцията създава решения, ускоряващи и улесняващи връзката клиент-медия.

HN Advertising разполага с екип от професионалисти с богат опит в медийната среда в Европа. Нашите експерти са работили и консултирали част от най-големите медийни компании в Европа и Азия, което ни позволява да приложим най-добрите практики от цял свят в България.

HN Advertising осигурява рекламно посредничество, закупува обеми рекламно време в малки и средни телевизии, радиостанции, уеб сайтове и други медийни платформи.

0
телевизионни канала
0 +
доволни клиента
0 +
часа заснета продукция
0
месечна аудитория

Мисия

Създаване на успешна връзка между бизнеса и различни медийни продукти, осигурявайки качествена, работеща и добре структурирана среда на партньорство.

Визия

Подобряване на медийната среда в страната, осигуряване на пълно портфолио от качествени услуги и цялостно обслужване с най-добрите професионалисти на пазара.

Ценности

В основата на компанията ни е заложено да удовлетворяваме желанията и очакванията на всеки клиент или партньор, предалагайки обслужване на световно ниво.