EVY Capital придоби HN Advertising

by HNA

03.06.2021г. | София, България

Днес бе финализирана сделката по придобиване на рекламна агенция „Ейч Ен Адвъртайзинг“ ЕООД (HN Advertising) от компанията за финансово и инвестиционно посредничество „И Ви Уай КЕПИТАЛ“ (EVY Capital). Сделката е част от дългосрочната стратегия на EVY Capital да инвестира в различни медийни и рекламни компании в Централна и Източна Европа.

„Смятаме за важна първа стъпка придобиването на такъв ценен актив като HN Advertising в нашето портфолио. Агенцията, макар и сравнително нова на пазара постига завидни резултати, а иновативните продукти и услуги, които разработва и предстои да предложи на пазара от тази есен ни прави още по-уверени в решението ни да придобием 100% от капитала на дружеството. Запазваме и сегашното ръководство на агенцията, като главен изпълнителен директор и управител ще продължи да бъде г-н Ясен Друмев, който е водещ фактор в динамичното и успешно развитие на агенцията до момента“, коментира Емил Георгиев – член на Борда на Директорите на EVY Capital.

ЗА HN ADVETISING

HN Advertising е иновативна медия и рекламна агенция, която предлага богато портфолио от услуги в областта на медийно планиране, реклама, маркетинг, дизайн, предпечат и social media.

HN Advertising има за цел да предложи максимално добре развита среда за комуникация между потенциални рекламодатели и различни медийни продукти на пазара в България и чужбина. Базирана на над 15 години опит, агенцията създава решения, ускоряващи и улесняващи връзката клиент-медия.

HN Advertising разполага с екип от професионалисти с богат опит в медийната среда в Европа. Нашите експерти са работили и консултирали част от най-големите медийни компании в Европа и Азия, което ни позволява да приложим най-добрите практики от цял свят в България.

HN Advertising осигурява рекламно посредничество, закупува обеми рекламно време в малки и средни телевизии, радиостанции, уеб сайтове и други медийни платформи.

You may also like

Leave a Comment