HN Advertising сключи търговски споразумения с 19 телевизии

by HNA

17.06.2021 | София, България

HN Advertising започва да продава рекламно време в 19 телевизии в България. Считано от този месец агенцията разширява портфолиото на телевизии, с които работи и добавя нови 19 телевизионни канала. С новите телевизии HN Advertising се позиционира като водеща медиа агенция, която продава реклама в профилирани и регионални телевизии, достигащи до почти 1.5 милиона домакинства и над 4 милиона зрители средномесечна аудитория.

HN Advertising добавя 5 нови канала в категория „национални тематични телевизии“ и 14 канала в категория „регионални телевизии“.

Профилирани телевизииРегионални телевизии
TV1TVN
AGRO TVПОТВ
CodeFashion TVТВ СТЗ
CodeHealth TVDarts TV
Българе ТВKiss13
Telemedia TV
HomeOne TVСредногорие ТВ
HomeMall TVТВ Сат Ком
MMTVВидеосат 21
DTV
Канал 6
Канал Ботевград

„За нас е изключително голямо признание и удоволствие, че 19 медии ни се довериха и изразиха желание и готовност да работим съвместно. Това е поредната стъпка в позиционирането на HN Advertising не просто като водещ медиа шоп в страната, а и като лидер в предлагането на цялостно рекламно, маркетингово, търговско, PR, консултантско и продукционно обслужване. Агенцията се стреми да предложи широк спектър от профилирани услуги, както и да осигури най-доброто възможно планиране и покритие за клиентите си в профилирани и регионални медии в страната. В края на лятото ще стартираме и уникална за пазара услуга наречена DirectSales Media Platform (DSMP), която ще предлага редица лесни и интерактивни възможности за рекламодатели и медии. Успоредно с това ще продължим да развиваме мрежата от медии, с които си партнираме.“, коментира Ясен Друмев, CEO HN Advertising.

You may also like

Leave a Comment