Рекламна тарифа

Описание

От 10 септември 2016г. музикална телевизия ММ отново е в ефир!

Ние сме екип от влюбени в идеята ММ ентусиасти, които обичат хубавата музика, качествената журналистика и подкрепят каузата за шанс на талантливи изпълнители от България и Европа чрез нашата онлайн медийна платформа за музика и лайфстайл www.mmtvmusic.com.

MMTV, MM Artists Agency и www.mmtvmusic.com са собственост на ММ Ню Медиа Груп ООД.

Базирани сме в София, България, но работим активно и от Лондон, Великобритания и отразяваме музикални събития и фестивали из цяла Европа.

Мениджърският екип на MMTV е с над 20 години телевизионен опит у нас и в чужбина. Освен собствена оригинална продукция, голям опит имаме и в заснемането на корпоративни видеа, ексклузивни новинарски емисии, репортажи и интервюта със световно известни изпълнители, спортисти и хора на изкуството, взети от различни точки на Европа.

Удоволствие е за нас да ви помагаме в избора на музиканти за вашият празник, клуб или фирмено събитие. Работим както с млади и утвърждаващи се изпълнители, така и с едни от най-известните в България. Вижте сами повече за тях в MM Artists Agency.

С радост създаваме видео продукция, заснемане и излъчване на събития, концерти и корпоративни проекти на живо чрез Live stream на възможно най-високо професионално ниво.

За нас няма малки и големи клиенти, всеки един от вас е важен и с радост ще споделим знания и опит, за да сме ви от помощ.

  • Покритие на домакинства в България (в %)65
  • Собствена продукция (в %)100

Тарифи

- Презентация MMTV -
- Тарифа MMTV - 2021 - разгледай

Свържи се с акаунт

Направете вашето запитване на hello@HNAdvertising.com или се свържете с наш акаунт на +359 2 423 74 41